1907 - новий аромат від Boadicea the Victorious з нотами фіалки, рожевого перцю та бобів тонка.

Британський парфумерний бренд Boadicea the Victorious представив новий аромат 1907. Його назва відсилає до року заснування легендарної американської мережі люксових універмагів Neiman Marcus.

Брат Герберт Маркус і сестра Керрі Маркус Нейман були новаторами в роздрібній торгівлі свого часу. Вони швидко зрозуміли, що покупці прагнуть розкішного та незвичайного досвіду шопінгу.

Вони створили магазин, наповнений мистецтвом і театром. Це було радісне місце для відпочинку та розваг. Neiman Marcus став лідером у своїй галузі.

У парфумі 1907 несподівані та жваві акорди поєднуються з глибокими і зрілими нотами, створюючи композицію, настільки ж різноманітну, як і сам магазин Neiman Marcus. У цьому ароматі бездоганна розкіш зустрічається з витонченою вишуканістю та грацією.

- Boadicea the Victorious 

Композиція 1907 від Boadicea the Victorious відкривається живлячим поєднанням пряного кардамону, рожевого перцю, теплої кориці та в'яжучого лимона, за яким йде солодке та тепле серце з ніжної фіалки, кашеміру, мускатного горіха та шавлії. 

Потужні ноти амбри, мускусу, тютюну, моху та кедрового дерева утворюють чуттєву основу, яку доповнюють кремовий бензоїн, солодкі боби тонка та витончений тютюновий нюанс.

Бренд Boadicea the Victorious прагне створювати ексклюзивні оригінальні аромати для вибагливих клієнтів.  Всі компоненти виробляються в Британії досвідченими майстрами. Використовуються лише інгредієнти найвищої якості з усього світу.  Поєднання екзотичних складників та британської якості - фірмовий стиль Boadicea the Victorious.

БІЛЬШЕ ЦІКАВИХ ІСТОРІЙ