Це Ваша справа носити Кірке чи ні, але дозволю собі поділитись, чому кірке це мій нічний жах, та пояснити чим пахне Кірке і показати, як мінімум 6 схожих ароматів на Kirke.

Офіційно на сайті аромат описують як чарівне місце на півдні Риму, від якого перехоплює подих (дійсно чарівне, бо в мене навіть зір падає, коли чую носом і подих правда перехоплює). Заявлені груша, малина, чорна смородина, персики, теплий пісок, пачулі, мускусне дерево.    

Я, як людина яка часто вловлює носом цей аромат, не могла зрозуміти чому аромат настільки «металевий», висвірлюючий мозок.

Всі мої запитання про чим пахне Кірке, знайшли свої відповіді, коли спробувала парфумерну отруту амброценід, простими словами різновид амбродерева. Його виробляє компанія Symrise, напівсинтетичний матеріал з кедру. Пахне димними нотами агарового дерева та розплавленим металом. 

Нюхаючи Кірке, спочатку відчувається яскравий вибух тропіків, квітів і миттєво отримуєш пахучий оргазм, проте не все так просто. Буквально через 15 хвилин, вилазить він, пан амброценід і хватає за горло (особливо оточуючих) своїми металевими, димними, брудними пальцями та безжально душить. Часто можна почути: «немита жінка», «немиті чоловічі геніталії», «котячий туалет», «фу, дешевий дезодорант». 

chem-pahne-kirke.jpg

Амброценід «підіймає» парфумерну композицію, і його використовують у мікродозах (Pasha de Cartier Parfum Cartier, ExpLOud Laboratorio Olfattivo), в Кірке, не побоюсь сказати цього слова, «вальнули» його 10%, це тотальний передоз. Саме цей інгредієнт, не мускуси, пахне на одязі роками, бо змити його практично не можливо. 

Ще один неприємний момент, часто хто носить Кірке, Erba Pura, просто перестають від себе відчувати аромат, поливаються ним ще більше та знищують свій нюх. Вірогідність відчувати потім ніжні, чисті мускуси або напівпрозорі тони квітів мінімальна. 

6 парфумів з аброценідом, вони ж парфуми які схожі на Кірке

Xerjoff Erba Pura - яскравий емоційний бум середземноморських фруктів, секрет композиції, яка дає стійкість не дорогоцінна індійська рослина, а холодний амброценід 9%, вартість флакону за 100 мл приблизно 9 000 грн. До вашого відома, вони зʼявились раніше за Кірке. Є у мене в наявності, популярний, але я завжди попереджаю його «особливість» 

MEMOIZE LONDON Humilitas - мала необережність нанести на себе, змивала спиртом, душем, гідрофільною олією і все безрезультатно. Спочатку це цитрусове сяйво, бархатистий шафран, гіркота трав, а потім холодні, безжальні пальці амброценіду. Ціна за 100 мл приблизно 9 000 грн. Не маю любові до даного бренду. 

Profumo di Firenze Viandante - маракуя, малина, персик, смородина…ні, це не опис Кірке, а потім знову дихання амброценіду. По звучанню не такий агресивний як Кірке. Спробуйте краще аромат хліба з квітами Profumo di Firenze Fior di Pane 

Royal Amber Orientica Premium - бергамот, диня, ананас, мішок із цукром, ваніль і по відчуттям, це кірке обіймається із бакарою.

Amber Oud Gold Edition Al Haramain Perfumes - те саме, що я написала вище, тільки в іншому флаконі, абсолютно однакова формула із попереднім ароматом (Royal Amber Orientica Premium ), просто інший флакон, не такий багатий.

Floro Jeroboam - букет квітів, ананас, яблучко, а потім знову в спину дихає аброценід, який неможливо змити. Годин 20. 

Дякую, що дочитали, бажаю приємно пахнути та не душити нікого (себе в тому числі амброценідними холодними відтінками.  Якщо вже сильно хочеться яскравий і стійкий аромат, спробуйте Lamar Kajal

Діліться в коментарях а чим вам пахне Кірке? Дуже цікаво отримати відповіді!

Коментарі
Коментарів ще немає, будьте першими!
Чи бажаєте Ви отримувати сповіщення електронною поштою, коли з'являтимуться нові коментарі до цієї статті?
Прокоментувати

Популярні статі в блозі

Популярні парфуми на розпив в Інтернет магазині Ki Fragrance