Я тішуся, коли дівчата, жінки обирають не важкі амбро-деревʼяні трендові парфуми, по типу: «Гедоніст», «Ганімед», Кірке (ворочу носом щосили), а носять зелені бергамоти, квіти, чистоту, радість і легкість. 

Визначмося із терміном свіжі парфуми. Кожен раз дивуюсь, коли прошу на парфумерній зустрічі описати однаковий аромат, одна людина говорить: «пахне абрикосками», інша: «що це за немиті коні», тому щоб не розходилось наше поняття про «свіжість», в описі ароматів буду вказувати, яка саме це свіжість. 

Свіжість у парфумі може бути

  • квіткова та фруктова, коли пахне солодким, але без відчуття солодощавої, тягучої шоколадної цукерки. 
  • цитрусова, причому як фруктова, тобто це бергамоти, апельсини, лимони, мандарини, шкірки та квіткова, коли говоримо про цвітіння апельсинових дерев.  
  • свіжість може пахнути як чиста, наприклад запах прального порошку, лимонної кислоти, морозної чи альпійською свіжістю. 

Як бачите, я вже запропонувала декілька варіантів чистоти, і впевнена, є ще варіанти.

5 жіночих свіжих ароматів, з якими світ стає кращим

Meliora Parfums de Marly - свіжий ягідний аромат чорної та червоної смородини. Літо, троянди на грядці у мами, екзотичний іланг і абсолютне відчуття щастя, коли вдихаєш шлейф аромату. Смородина без відтінку котячої витівки, яку завжди сміливо рекомендую. Жіночний, ніжний, фруктовий, яскравий і свіжий. До вашого відома, Parfums de Marly французький нішевий бренд про 18 - те століття, Шато де Марли та коней. 

Image

724 Maison Francis Kurkdjian - свіжа біла сорочка, яку дістали із пральної машини та вже пройшлися праскою з паром. Уявіть як пахне свіжість чистого одягу з пральної машини. Парфум пахне білими квітами (чубушник, майже жасмин), колючим свіжим бергамотом, яскравими, сонячними, навіть металевими альдегідами та тонною чистого, пухнастого мускусу. Господи, як же це красиво і дорого звучить, найкращий варіант для офісу.

Jo Malone Wood Sage&Sea Salt -  свіжість моря, з усіма органічними жителями підводного світу та букету сухих квітів в руках. Wood Sage&Sea Salt свіжий аромат, який пахне солоним морем з кристаликами солі, мокрою деревʼяшкою, водоростями на березі, чистим повітрям і високими скелями. Максимально прозорий, акварельний, без яскравого характеру, що називається, парфум на всі випадки життя.

Image

Bergamotto Laboratorio Olfattivo - цитрусовий свіжий аромат для жінок і чоловіків. Творіння Жана Клода Елена (Jean-Claude Ellena), близький до тіла, зелений аромат. Запах справжнього бергамоту, а не бергамотного чаю. Пахне гірким апельсином, бажаннями жити, спеціями, особливо кардамоном і все це на мускусному, чистому простирадлі. Для тих, хто не любить пахнути довго, аромат не є стійким, бо це цитрус.

  • Slider Image
  • Slider Image

Neroli Portofino Tom Ford - свіжість квітів неролі. Фужерний, зелений парфум квітучого дерева неролі. Спойлер, справжнього неролі там немає, але пахне так, наче є. Це пояснюється ціною, кілограм неролі коштує приблизно 10 000 доларів. Дякую моїй пахучій вчительці за знання. Пахне кремом білих квітів, гіркуватими неролі, шкурками всіх цитрусів, які тільки існують, свіжою лавандою та італійським маленьким містечком.

Image

А які у Вас улюблені свіжі аромати? Чекаю на Вашу підбірку у коментарях ❤️

Коментарі
Коментарів ще немає, будьте першими!
Чи бажаєте Ви отримувати сповіщення електронною поштою, коли з'являтимуться нові коментарі до цієї статті?
Прокоментувати

Популярні статі в блозі

Популярні парфуми на розпив в Інтернет магазині Ki Fragrance