Я все думала, чому жінки обирають аромати із вишнею? Чи є вона символом бажання та спокуси. В інстаграмі отримала відповіді:

"Щось про пристрасть і літні ночі"

"Сексі"

"я не дуже люблю...зараз серед 30 ароматів у наявності жодної вишні"

"парфуми з вишнею - це смак"

"це тренд, а взагалі відхил у дитинство"

"підіймає настрій дуже"

Парфумери вміло використовують есенцію вишні, змішуючи її з іншими нотами, щоб створити аромати, що викликають емоції та спогади. Пропоную 10 парфумів з ароматом вишні різних цінових категорій

Tom Ford Lost Cherry - вишневий аромат з великою дозою гіркого мигдалю, що робить його не тільки фруктовим, але й горіховим. Перші ноти відверто пахнуть соковитою вишнею, а потім зʼявляється лікер, серединка вишневого пирога і навіть Амарето. Вже через пару годин, можна відчути навіть квітучу вишню в прохолодну весну.

Image

Tom Ford Cherry Smoke, якщо описати простими словами, уявіть, що хтось сидить і курить за деревʼяним столом, і цей "хтось" поставив стакан із бренді на стіл, а одинока прикопчена вишня впала прямо у стакан. Багато диму фруктових сигарет, деревʼяний стіл, і ноти нової шкіряної речі за 100500 грошових одиниць. Вишневий брат Ombre Leather Тома Форда.

Image

Tom Ford Electric Cherry, кому мало було солодкості у звичайній версії, Вам сюди. Вишня в цукрі. Десертна, солодка, смолиста солодкість і аромат дерева через деякий час. Красиво і довго буде радувати на тілі.

Image

Wild Cherry Mancera - це ще один парфум із запахом вишні. Розчавлені вишні на дні у мішку з трухлявими ірисами та шлейфом червоної маминої помади давніх років дитинства. Голосний, настирний друг Ескади.

Image

Borntostandout (BTSO) Indecent Cherry - доказ, що в Кореї можуть зробити гарно. З першого "занюху" зрозуміла чому люди обожнюють вишневі аромати. Ніжний, грайливий, в міру солодкий аромат вишні, просякнутий міцним алкоголем в пластиковому стакані.

Image

Bohoboco Wet Cherry Liquor - пʼяна вишня з духмяного фруктового пиріжка МакДональдз від польського бренду. Перші ноти напрочуд яскраві, пʼяна вишня з кісточками, лікер, мигдалеві та горіхові відтінки амарето, мʼяка ваніль, і з часом сантал, який не змиєш.

Image

Attar Collection Khaltat Night - на Східному базарі спецій розклали вишні з червоними яблуками. Це перше, що приходить мені в голову. Або вишневий пиріг на турецькому базарі зі спеціями, в акценті кориця і пахощі. Вишня у солодкому диму.

Image

Cherry Oud Guerlain - робила опитування в інстаграмі про ставлення до вишні у світі ароматів, і одна дівчина написала: "не люблю". Знаю, що вона любить уд. Згадала про цей аромат. Сиропна, смоляниста вишнева густа композиція зі шкірою та удами без присмаку гівняшок коняки. Хочу сміливо його назвати красивим. Вишні не багато, вона там десь здалеку намагається натякнути на своє існування, але уд це уд, ніхто його не перепахне.

Image

Jimmy Choo I Want Choo Forever - ніжні троянди у фруктовому коктейлі з вираженим (і смачним!) вишневим ароматом та мигдалевим присмаком. Про аромат можу сказати: "затишний", а задає цей настрій вершковий та теплий відтінок солодкої ванілі. Вишнева нєжнятіна.

Image

Carolina Herrera Very Good Girl Glam - смачна, стильна, кокетлива туфелька-фланкер, із якої розпилюється фруктові ноти смородини, кисленької вишні та троянди з аромату Delina. На моє переконання, дуже вдала варіація вишні на трояндах не за всі гроші світу.

Image

Ваша KI, пшик на мене BTSO Indecent Cherry. Пишіть які парфуми з вишнею подобаються саме Вам у коментарях!

Коментарі
Коментарів ще немає, будьте першими!
Чи бажаєте Ви отримувати сповіщення електронною поштою, коли з'являтимуться нові коментарі до цієї статті?
Прокоментувати

Популярні статі в блозі

Популярні парфуми на розпив в Інтернет магазині Ki Fragrance