В мене часто питають аромати для чоловіків: для друга, тата, коханого, брата. Дорогі чоловіки, я запропоную вам топ 10 чоловічих парфумів, які можуть сміливо зайняти місце на ваших полицях. Це буде 5 ароматів сегмента люкс (аромати які є у широкому доступі та випускаються величезними тиражами) та 5 нішевих ароматів (нетривіальне звучання парфумерних нот і тираж таких ароматів не розрахований на велику кількість людей. 

Хочу нагадати, що хороший арсенал парфумів не має бути просто модним трендом, обирайте такі аромати, які підкреслюють Ваш стиль та індивідуальність. Недарма кажуть, що запах - це візитна картка кожної людини. 

5 люксових чоловічих ароматів, із топу 10 чоловічих парфумів

Hugo Boss - Hugo, аромат із минулого із класичним «чоловічим» звучанням. Пахне свіжістю лаванди, зеленого яблука, грейпфруту. Чоловічий люкс, який приємно нюхати без запахів «чоловічої роздягальні». Якщо говорити асоціаціями, то це коханий наніс лосьйон після гоління, і розпилив на себе свіжий, чоловічий парфум. 

Носити можна в будь-яку пору року. Безсмертна класика. 

CTA background image

Dior Sauvage -  аромат, який не потребує особливого представлення, прекрасний вибір для щоденного використання. Версія Eau de Parfum це пахнути протягом усього дня. Свіжий, універсальний парфум із нотами чорного, сичуанського, рожевого перців, хвоя, землисті пачулі, димний ветивер і все це на кедровій, деревʼяній базі. 

Bleu de Chanel Eau de Parfum Chanel - «бльо де шанель», так правильно вимовляти французькою. Простими словами пахне зеленим, свіжим (грейпфрут, лимон, мʼята, бергамот, чисті сині альдегіди) фужером із синім, акватичним підтекстом. Подивіться на рекламу, тут сучасний чоловік пахне не спортзалом, а спортзалом за багато грошей. Він різний, урбаністичний, із ледве відчутними спеціями в базі, і дуже сучасний. 

Givenchy - Gentleman Eau De Parfum Reserve Privee - більш цікавий варіант, люксового сегмента, із нотами цитруса на старті, пудровими ірисами, смолистими каштанами, теплою амброю, міцним віскі та деревними нотами. В цілому пудровий, солодкуватий парфум, але точно із позначкою «чоловічий аромат».  

Tom Ford Oud Wood - люблю фразу: «коли весь світ зійшов з розуму, зберігайте спокій». Парфум рівновага, пахне бергамотом, деревом і удом. Не бійтесь удів в цьому парфумі, вони не справжні, але красиві. Tom Ford випустив цей парфум, коли була шалена мода на уди. Для впевнених, врівноважених чоловіків. 

5 нішевих чоловічих ароматів, із топ 10 парфумів для чоловіків

Comme Des Garcons - Man 2 - бездоганний стиль на яскраві події. Формально можна вважати парфум люксовим, але його звучання настільки різностороннє, що мені захотілось віднести його в нішевий сегмент. Буяння фарб. Іскристі, чисті альдегіди із ладаном, який не робить із чоловіка «святого». Димний ветивер, шкіра та колючий, підгорілий шафран. Раджу один-два пшики. 

Roja parfums Elysium - думаю прихильність наших чоловіків цей аромат завоював через зрозуміле звучання. На початку свіжий, за рахунок грейпфруту та лайму, а у версії Intense додатково підкреслений ревенем. Серце аромату пахне тропічною квіткою туберози із вершковими, екзотичними нотками та листям фіалки в ніжному переплетінні із сухим деревом та теплими спеціями перцю. До вашого відома, над роботами Рожа Дав працює цілий штаб парфумерів корпорації Robertet. 

Creed Aventus - парфум який я з легкістю можу додати до топ 10 чоловічих парфумів і вот чому: складний, багатошаровий зі шлейфом зелених, землистих, солонуватих фруктів, які «світяться». Розкажу історію, яка асоціюється в мене із Creed Aventus. Перше моє знайомство із ним сталося у Відні, перший нюх і було відчуття: «мужик стоїть ногами на мокрій землі з ананасом і металевим ножем», то так звучить аліл-аміл-гликолят від парфумерної корпорації IFF. 

CTA background image

Нормальними словами, металева, амбро-деревна база і соковитий ананас із металевим звучанням.  Найкрасивіше у парфумі це шлейф.

Колись мій тренер попросив пораду із вибором парфуму, принесла йому Creed Aventus. Спочатку скривився, потім дозволив пшикнути на нього. Друзі, це було прекрасне тренування і тренера можна було знайти в залі по елегантному шлейфу. За той шлейф можна пробачити випади з гантелями,  сідничний міст і навіть присідання зі штангою. 

Nasomatto Black Afgano -  парфум, який хватає за шию і душить пожежею в лісі. Горить солодка ваніль, дерева, ладан, зелені кущі помідорів, шкіряні рукавички, репутація садівника, який вирощував коноплю. 

Має в базі 4% легендарної бази від Givaudan - Black Agar 215 (пахне удами, але там їх немає, бо вони коштують 100500 одиниць грошей). Смолиста, бальзамічна композиція, з далеко не святим ладанам. Підозрюю, що є в складі ізобутілхинолін, це коли пахне шкіра із зеленими нотами листя помідорів.

Хто любить яскраві, шлейфові парфуми, термоядерні аромати, це для вас. Аромат «тотал блек». 

MFK L’Homme A la Rose - чистий, прямолінійний, шлейфовий парфум. В акценті троянда, яка неймовірно звучить на чоловіках і завжди запамʼятовується. Не бійтесь троянди, вона абсолютно «чоловіча», свіжа, зелена, з часом розкриваються спеції, в серці шавлія і декілька сортів троянд і все це на амброво-деревній базі. Якщо чоловіки будуть користуватись не лише Creed Aventus та Dior Sauvage, то світ стане кращим.

А які Ваші улюблені чоловічі парфуми? Чекаю на відповіді в коментарях!

Коментарі
Артем
13:23 16-1-2024
Не знаю кому як, але мій улюблений парфум це Gentleman від Givenchy можу їм користуватись хоч кожен день і він мені не набридає зовсім!
4
Відповісти
KI_Fragrance
13:27 16-1-2024
От і користуйтесь, нехай тішить щодня)
1
Відповісти
Чи бажаєте Ви отримувати сповіщення електронною поштою, коли з'являтимуться нові коментарі до цієї статті?
Прокоментувати

Популярні статі в блозі

Популярні парфуми на розпив в Інтернет магазині Ki Fragrance