Torino23 Xerjoff - обіцяють квітковий акцент (троянда, жасмин, неролі, тубероза, іланг-іланг),  і цікавішу комбінацію компонентів, які були до цього. Чесно кажучи, мені й 22-й подобається, але Torino23 має бути ще свіжішим.

CTA background image

2 аромати, присвячених 40-ка річчю Amouage (розкішна розкіш, як привід відсвяткувати досягнення минулих років)

Jubilation 40 Man Amouage - шалена кількість компонентів, які офіційно заявлені: давана, ожина, лабданум, розмарин, дрік, олібанум (ладан), лавровий лист, кориця, насіння селери, пачулі, мож, мірра, уд, сіра амбра, ладданик (не плутати із лабданумом), кедр, мускус … ну ви зрозуміли. Думаю буде овердоз теплих спецій та освіжаючих спецій (евкаліпт, ментол). 

CTA background image

Dia 40 Woman Amouage - у 2002 році, мій улюблений Жан Клон Елена, зробив Dia Woman, ніжний квітковий аромат із повітрям та легкістю. Часи ідуть, нам хочеться кілометрових шлейфів, щоб спочатку заходив в кімнату парфум, а потім Ви, тому парфумерка Олександра Карлін зробила більш «міцну» версію Dia Woman, намагаючись зберегти елегантність почерку аромату 2002 року. Парфум про подорож сонця від Сходу до Заходу, елегантність підкреслюється альдегідними нотами, які завжди роблять аромат «дорогим», звісно шикарний букет розкішних квітів, коріння ірису і в цілому сонячна, промениста композиція. 

CTA background image

Millesime 1849 Creed - парфумерний дім вирішив перевипустити аромат Millesime 1849. Слово Millesime запозичене із винної мови, та означає рік зібраного врожаю.  Аромат про калабрійський бергамот із квітками жасмину та базу з кедром та ладаном. Флакон матового зеленого кольору і звісно у формі фляжки. Забрали із попередньої версії уд, ваніль та санталове дерево. Зате додали прянощів (лаврове листя, грейпфрут, ірис). До вашого відома, компанія Creed раніше шила костюми, рукавички та одяг для верхової їзди, і була заснована Генрі Крідом в 1760 році (так говорить про себе бренд, але є нюанси), з часом вони перейшли на виробництво парфумерії та предметів розкоші. Зараз Creed належить Groupe Artemis і управляє компанією французька транснаціональна компанія Kering, так-так, це вони власники Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen і Yves Saint Laurent. 

CTA background image

GUERLAIN FEVE GOURMANDE Delphine Jelk - штатний парфумер будинку Guerlain Дельфин Йельк, говорить що зазвичай какао робить солодкі аромати більш дорослими та забирають натяк на дитинство.  Парфумерка поєднала димний чайний акорд і світлу троянду, залила все це акордом какао, ромом і присипала спеціями та пачулі. Точно хочу всунути свій ніс в цей флакон. 

CTA background image

Memo Palais Bourbon - Палац Бурбон, поки що доступний лише онлайн та в Галереї Лафайєт Госман, заявлено що це аромат контрастів. Має пахнути кардамоном, ваніллю, корицею, бобами тонка та удом. 

CTA background image

Black Noir Mancera - чорна шкіра, табак, пачулі, уд, ветивер, ваніль (щоб не впасти з першої хвилини, хоча ваніль також гірка), сіра амбра. Щось мені підказує, що це буде племінник Oud for Greatness Initio.  

CTA background image

Сподіваюсь Вам цікаво і скоро буде друга частина ароматів - новинок.

Коментарі
Коментарів ще немає, будьте першими!
Чи бажаєте Ви отримувати сповіщення електронною поштою, коли з'являтимуться нові коментарі до цієї статті?
Прокоментувати

Популярні статі в блозі

Популярні парфуми на розпив в Інтернет магазині Ki Fragrance