Зима, час чистого, прохолодного повітря, коли аромати розкриваються цікаво, проте холод частково забирає інтенсивність звучання ароматів. 

Від щирого серця рекомендую носити альдегіди (чисті аромати), "теплі" парфуми, тобто з нотами амбри, алкоголю, щось солодке та цитрусові, яскраві парфуми. 

Kilian Love Don't Be Shy - ударна доза солодкості із білими квітами. Хто любить "характерні" аромати, раджу звернути увагу, тому що з часом милота білих квітів та цукру перетворюється на сильний, аромат із ноткою стервозності. Стійкість до прання речей. Пахне спочатку як дитяча жуйка, хочеться сказати: "а де характер?", проте буквально декілька хвилин і Вам все стане зрозумілим, зʼявляться неролі, жасмини, квіти апельсина, пряний лабданум, мускус, комусь буде відчуття ліків проти застуди, карамель та ваніль. 

  • Slider Image
  • Slider Image

Byredo Gipsy Water - аромат чистого хвойного лісу, мерзлої холодної землі та ванільного печива в кишені у циганів. Інтимний, ніжний аромат для однієї людини, для Вас. Свіжий, ніжний аромат "холодної статусності". Підійде тим, хто не носить яскраві аромати, хто не любить, щоб аромати "кричали".

  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Amouage Love Mimosa - коли зима вже набридла, Різдво минуло, а на вулиці лютий і хочеться ридати від сірості, чвякаючого під ногами снігу, колючого вітру в обличчя, нанесіть на себе пухнасту мімозу, свіжі фрукти, кондиціонер для прання та тендітну фіалочку. Пахне сонячним промінням та бульбашками ігристого вина.

  • Slider Image
  • Slider Image

MFK - Gentle Fluidity gold - теплий  аромат ніжних обіймів. Носити тягуче золото, це закутатись у хмаринку кондитерської солодкої ванілі без солодощавого ефекту та дихати ледве відчутними хвойними нотами чистого лісу. Мій улюблений аромат.

  • Slider Image
  • Slider Image

BDK Pas Сe Soir - аромат червоної помади, білої сорочки із розщібнутим верхнім ґудзиком і ніжного мускусу. З першого розпилення здається занадто солодким, яскравим, знаєте наче людина спішить, щоб вчасно здати всі річні звіти. Потім, зʼявляється спокійна та розслаблена база  кашмерану, наче жінка виходить з роботи, йде в бар, бере міцний дорослий напій, може нарешті нафарбувати губи в червоний колір, танцювати до ранку, розщібнути верхній ґудзик на сорочці та відпочивати. Звісно чоловіки до неї підходять знайомитись, але побаченням не пахне, бо з ранку красуня йде додому спати одна. Пахне білими квітами, айвою, імбирем, перцем і пачулі. В цілому затишний солодкий аромат.

  • Slider Image
  • Slider Image

А які парфуми подобається носити Вам взимку? На відповіді чекаю в коментарях ❤️

Коментарі
Коментарів ще немає, будьте першими!
Чи бажаєте Ви отримувати сповіщення електронною поштою, коли з'являтимуться нові коментарі до цієї статті?
Прокоментувати

Популярні статі в блозі

Популярні парфуми на розпив в Інтернет магазині Ki Fragrance