Шановні парфумерні маніяки, можете закидати мене капцями, але я щиро вважаю, що одній людині не потрібно більше сотні парфумів.

По-перше, вони псуються із часом (3-5 років), а по-друге, збирають пил та стоять без діла.

Правильно підібрана колекція парфумів, або парфумерний гардероб, парфумерна капсула, дає можливість виражати різні аспекти своєї особистості. Так само як одяг може відрізнятися в залежності від події, вибір парфуму також може відображати настрій, який ви хочете створити. Крім того, правильно підібраний аромат може привернути увагу  і залишити приємне враження.

Як вибирати різні аромати для різних випадків?

Існує багато категорій ароматів: квіткові, цитрусові, деревні тощо. Ви можете потребувати допомоги, щоб вибрати той, який підходить для конкретної події, з чим я завжди готова допомогти, але якщо узагальнити, ось що можу запропонувати:

Легкі аромати для повсякденного використання

Повсякденні події, такі як подорожі з сім'єю або зустрічі з друзями, вимагають легких і свіжих ароматів. Простими словами, аромат не повинен "обтяжувати", це можуть бути парфуми із запахом свіжоскошеної трави Diptyque Philosykos, або аромат бергамоту Laboratorio Olfattivo Bergamotto.

Елегантні аромати для офіційних подій

Під час відвідування офіційних подій, таких як зустрічі з колегами, ювілеї або святкові заходи, вибирайте аромати, які створюють враження елегантності. Це можуть бути східні аромати, землисті, смолисті, тобто яскраві ноти, що "чіпляють" увагу інших людей. Наприклад, троянда зі спеціями та фіалками на кубиках льоду Kilian The Liquors Roses On Ice, або Gentle Fluidity Silver від Maison Francis Kurkdjian - прохолодний, металевий аромат, що з часом "нагрівається" внаслідок звучання спецій та ягід, а в базі переходить у колючі дерева зі шкіряним ізобутілхіноліновим (шкіряним) аспектом й розчиняється у мускусах та ванілі.

Аромати для робочого місця

Для роботи потрібен аромат витончений і стриманий, щоб він не відвертав увагу, а навпаки "збирав". Підійдуть молекулярні (Juliette Has A Gun Not a Perfume, Molecule 02 Escentric Molecules), зелені цитрусові (Kilian Kologne), деревні аромати (Santal 33 Le Labo, DSQUARED2 Wood)

Романтичні аромати

Квіти, наприклад іриси з трояндою Iris Porcelana Ex Nihilo, фрукти Pear Inc Juliette Has A Gun, груша на гумовий надувній кульці, ваніль Gentle Fluidity Gold від Maison Francis Kurkdjian, мускуси Le Musc & La Peau 4.1 Pierre Guillaume, все це буде розслабляти та нагадувати як це прекрасно бути жінкою.

Сезонні аромати

Переконайтеся, що у вашій колекції парфумів є аромати для різних пор року і погоди. Весна і літо вимагають акватичних, свіжих цитрусових ароматів, тоді як зима добре поєднується з теплими й деревними ароматами.

Розділіть своє життя на сфери та подивіться чого на ваших полицях не вистачає. Подумайте заздалегідь чого хочете і йдіть в магазин або замовляйте аромат із конкретним запитом, так у вас не будуть дарма витрачені кошти.

Коментарі
Коментарів ще немає, будьте першими!
Чи бажаєте Ви отримувати сповіщення електронною поштою, коли з'являтимуться нові коментарі до цієї статті?
Прокоментувати

Популярні статі в блозі

Популярні парфуми на розпив в Інтернет магазині Ki Fragrance